Services

Hoe gaat het in zijn werking?

In de eerste sessie wordt er aan de hand van een anamnese (vragenlijst) een eetdagboekje meegegeven met de opdracht deze 14 dagen in te vullen. Voor een optimaal resultaat adviseer ik u uw voedingsplan te combineren met een EMB bloedtest. Deze test zal ik bij u afnemen. En de waterstofgasbehandeling passen we in het traject in.

In de tweede sessie bespreken we de uitslag van de EMB bloedtest en het door u ingevulde eetdagboek. Hier krijgt u een voedingsplan en sportschema mee naar huis. Voor de waterstofgasbehandeling kunt u op locatie terug komen.

Tussen door kunnen we contact hebben via Whatsapp of via email. Na 14 dagen zult u al resultaat hebben behaald. Na 3 maanden heeft u uw nieuwe voeding en sportpatroon geïntegreerd in uw leven.

De eerste kennismaking kan ook via Zoom worden gedaan.

Deze eerste kennismaking kan ook via Zoom worden gedaan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen die open staat voor verandering en op een actieve wijze wilt bijdragen aan zijn eigen gezondheid en/of die van zijn kinderen.
Bijvoorbeeld bij:

-Een kinderwens / zwangerschap
-Spijsverteringsklachten
-Energiedips
-Gewichtsklachten
-Hormonale klachten

-Burnouts
-Allergieën

EMB Bloedtest.

Wilt u zonder begeleiding zelf met uw voeding aan de slag? Dat kan met een EMB bloedtest. Op basis van de resultaten van de test ontvangt u voeding- en supplement advies. U kunt bronnen als Google inschakelen om dit advies in praktijk te brengen en u te laten starten met een gezonde levensstijl. Uiteraard sta ik altijd open voor begeleiding mocht dit nodig zijn.

Wat is de EMB Bloedtest?

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt.

Waterstofgas Therapie.

Waterstof H2is naast zuurstof het hoofdbestanddeel van water en is het krachtigste antioxidant. Waterstof heeft noch kleur noch geur of smaak. Het is niet giftig. Waterstof heeft een belangrijke taak namelijk om vrije radicalen af te vangen en hierdoor de lichaamscellen en de vitale organen te beschermen. Waterstof werkt ontgiftend en is zeer geschikt voor (over)gevoelige mensen.

Voor de darmen geld dat de beestjes laten we ze zo maar even noemen, die voor u het werk moeten doen om het eten te verteren en de goede voedingstoffen opnemen door waterstofgas goed hun werk te laten doen.

Waterstofgas o.a. bij:
-Antikanker eigenschap.
-Gunstig effect bij diabetes type 1 & 2.
-Beschermt het hart.
-Anti-Aging.
-Anti-Allergisch
-Verminderd vermoeidheid van spieren.
-Anti tumor effecten.
Waterstofgas kan het beste in de vorm van een kuur worden gegeven. Het helpt het lichaam in balans te houden.

Bekijk deze video voor een uitleg over waterstofgas.

Voorwaarden:

Na akkoord op het voedingsplan ontvangt u na het intakegesprek een factuur voor de gehele behandeling.

Raadpleeg altijd eerst uw verzekering om zeker te zijn van een vergoeding. In het jaar 2021 geldt dat drie uur per jaar wordt vergoed onder het kopje dieetadvisering. Mogelijk vereist de verzekering een verwijsbrief van de huisarts.

CAT erkend.

%d bloggers liken dit: